У оквиру програма ,,Културица”, почиње са радом школа глуме

Друштво

Дипломирана глумица и драмска педагошкиња, Јасмина Радовановић, ове године 11. пут покреће школицу глуме у оквиру радионица у организацији Културног центра и Основне школе ,,Митрополит Михаило”. Деца која могу да похађају овај програм су предшколци и сви разреди школске деце.

Суштина је да деци развијемо самопоуздање, да освестимо код њих самосталност, да их ослободимо треме, да их припремимо за јавни наступ, као и за живот, да стекну сигурност у опхођењу, првенствено у школи, а онда и у заједници, да развију самоконтролу и да се играју јер глума је проистекла из игре, овако описује свој рад са децом Јасмина Радовановић.

Циљ је да деца лепо говоре и развијају фину моторику кроз сценски покрет, пре свега да буду индивидуалци, фантастични у својој области, али једино у оквиру групе. Ми глуму третирамо као колективни ,,спорт”, где свако мора да буде као појединац најбољи.

Јасмина Радовановић поручује будућим глумцима: Дођите да се дружимо, да останемо велика деца без обзира што растемо! Оно што је најбитније јесте да будемо добри људи и будемо корисни једни другима и заједници, да се играмо и да уживамо!

Контакт. 063/889-51-75, фб страница – Јасмина Радовановић.

Радионице за предшколску децу и децу И разреда су бесплатне, а за остале важи комерцијална цена од 500 динара по часу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 + eight =