У Дом здравља стигла кинеска вакцина, чека се списак

Друштво Здравље

Данас, у преподневним часовима, у сокобањски Дом здравља стигло је 150 доза кинеских вакцина SARS-CoV-2 Vaccine (Vero Cell). У сокобањском Дому здравља припремљен је пункт за вакцинацију и обезбеђено је потребно стручно особље које ће спроводити вакцинацију у наредним данима.

dr Slavisa Antonijevic
Др Славиша Антонијевић (фото из архиве)

− Све је спремно за вакцинацију што се тиче Дома здравља Сокобања. Оно што очекујемо је списак грађана који су се пријавили за вакцинацију преко електронског сервиса еУправа за ову вакцину. Када дође тај списак, грађани који су на њему, биће обавештавани о имунизацији − каже Славиша Антонијевић, директор Дома здравља Сокобања.

Вакцинација ће бити вршена у преподневним часовима, а у случају потребе и другачијих инструкција Министарства здравља Републике Србије, биће организовано вакцинисање грађана и у току целог дана.

Они који се нису пријавили за вакцину а желе, могу то да ураде путем сајта еУправа, а у случају да из било ког разлога нису у могућности да изврше пријаву, могу да се јаве на телефон 018 830-103 у сокобањски Дом здравља од 7 до 15 часова и запослени у овој установи ће то урадити уместо њих.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 + 16 =