У биоскопу „Моравица”: Вечерас премијера филм „У мојој глави 2”

Друштво Култура

Овонедељни репертоар Биоскопа „Моравица” и даље садржи филмове који се тренутно налазе у жижи интересовања, али доноси и једну премијеру – цртани филм „У мојој глави 2 3Д”.

Цртани филм „У мојој глави 2 3Д” допушта да поново завиримо у ум тинејџерке Рајли. Гласићи у њеној глави познају је врло добро, међутим промене су извесне и то баш у тренутку када главна команда почне изненада да се руши како би се направио простор за нешто потпуно неочекивано, Нову емоцију. Дотадашња Радост, Туга, Бес, Страх и Гађење, који успешно воде операцију на свим нивоима, нису сигурни како се осећају када се пред њима појави Анксиозност. Делује као да она није сама.

Филм „У мојој глави 2 3Д” биће приказан вечерас од 18 часова и 30 минута, а репризно ће бити приказан у суботу (16.30), недељу (18.30) и уторак (16.30).

Публику у Сокобањи ускоро очекује и премијера најновијег филма из саге „Грозан Ја”. Прошло је седам година од последњег „Грозан Ја” филма. Омиљени светски суперзликовац Гру, који је постао агент Лиге против зликоваца, враћа се у узбудљиву, смелу, нову еру хаоса Малаца у Илуминејшновом филму „Грозан Ја 4”. Гру се суочава са новим непријатељем Максимом ле Малом и његовом фаталном девојком Валентином.

На овонедељном репертоару биоскопа „Моравица” увршетени су и даље светски хитови „Посматрачи”, „Убица”, „Лоши момци: Све или ништа” и „Странци: Прво поглавље”. За најмлађу публику и ове недеље биће приказан филм Гарфилд 3Д”.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” нерадани дани су петак (14. јун) и понедељак (17. јун).

Комплетан репертоар за период од 13. до 19. јуна можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − eighteen =