Сутра ће у Сокобањи бити одржана осма седница одгајивача оваца и коза

Друштво

Осма седница Секције одгајивача оваца и коза биће одржана сутра у просторијама Центра за иновације и развој предузетништва општине Сокобања, са почетком у 11 часова.

Дневним редом је предвиђено да на почетку седнице о Мерама подстицаја у сточарству у овој години говори Ненад Терзић, представник Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде. О тренутном стању у сточарству и о томе како даље, говориће Ненад Будимировић, секретар Удружења за за сточарство и прераду сточарских производа Привредне коморе Србије. Горан Дудић, помоћник председника општине Сокобања за пољопривреду и рурални развој упознаће присутне са подстицајима за развој сточарства наше општине, док ће о млечном овчарству говорити Бане Стојановић, маркетинг менаџер УООС. У оквиру задње тачке дневног реда Драган Колчић, директор Пољопривредне саветодавне и стручне службе „Пољосервис” говориће о новом информационом систему који пре свега треба да омогући пољопривредницима да много лакше, уз само неколико кликова, дођу до субвенција.

Седница ће бити одржана у организацији Стручне службе Регионалне привредне коморе Зајечарског и Борског управног округа и представља јединствену прилику за све оне који се баве сточарством да добију одговоре на сва актуелна питања.

Контакт телефони за информације: 019/421-412 и 064/81-57-311.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − eighteen =