Проглашени најбољи у јулу месецу

Друштво Туризам

У оквиру акције „Бирамо најбоље”, коју спроводи Туристичка организација Сокобања, додељена су признања најуспешнијима за јул месец. Према одлуци стручне комисије најбољи предузетник за јун месец је књижара „Милица” из Сокобање. За најбољи угоститељски објекат проглашен је ресторан „Видиковац”, док је у категорији „Најбоља туристичка агенција” признање додељено Т.А. „ДМ”.

Orientation: 1

Бранкица Најдић из хотела „Натали Спа” проглашена је најбољим туристичким радником за месец јул. У категорији „Најбољи гост” признање је додељено Петри Рађен из Београда. Двориште Србобрана Стоиљковића из Сокобање проглашено је за најлепше протеклог месеца. У категорији „Удружење или појединац који доприноси развоју туризма” признање је додељено Владимиру Грбићу, бившем одбојкашком репрезентативцу који је са својим кампом боравио претходна два месеца у Сокобањи. Најбољи станодавац за јул месец је Иван Живковић, власник апартмана „Рада”.

Србобран Стоиљковић из Сокобање се већ четири године бави издавањем смештаја, а његовим гостима на располагању је и прелепо уређено двориште.

‒ Хвала туристичкој организацији што је препознала мој труд који свакодневно улажемо у наше двориште. У мом дворишту, поред базена гостима је на располагању и летњиковац, мини игралиште за децу, зелене површине и уређени паркинг ‒ каже Стоиљковић.

По пропозицијама акције, почев од маја месеца до октобра, сваке године, бирају се најбољи у осам категорија на месечном нивоу.

Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољи” на годишњем нивоу, а по завршетку акције Туристичка организација Сокобање првонаграђене води на студијско туристичко путовање.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × two =