Проф др Дарија Кисић на трибини ОО СНС у селу Језеру

Друштво Политика

Након примопредаје новог специјализованог комби превоза и давања изјаве за медије проф. др Дарија Кисић, чланица председништва Српске напредне странке, присуствовала је трибини Општинског одбора Српске напредне странке Сокобања која је одржана у селу Језеру.

На трибини је било речи о резултатима пронаталитетних мера које спроводе држава и Oпштина Сокобања, али и другим могућностима које ће још више допринети развоју како државе тако и наше Сокобање са својим селима.

У оквиру дискусије било је доста предлога о томе на који начин се још може допринети развоју живота у сеоским срединама, са посебним освртом на живот породица и деце.

– Током дружења са мештанима још једном сам се уверила да снагу, понос и лепоту наше Србије чине људи, и да су они ти због којих се боримо и радимо. Све што радимо и градимо јесте због наше деце и њихове још боље будућности. Веће плате, пензије, нови километри путева, нова радна места, више деце, то је политика Српске напредне странке, то је политика која нема алтернативу – истакла је Кисић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 + 11 =