Предшколци завршили прву етапу образовања

Друштво

У Вртићу „Буцко” јуче је било врло живо током завршне приредбе и испраћаја још једне генерације малишана на путовање током ког ће стицати знање. Малишани су родитељима, бакама и декама показали шта су све припремили за крај прве етапе свог образовања.

Пре почетка приредбе директор Вртића Душан Мијајловић поздравио је све присутне.

− Желимо да се забавите данас и да запамтите све прекрасне тренутке које смо проживели заједно. Хвала свима који су помогли да наши предшколски дани буду сјајни – васпитачима, родитељима и свим осталима. Ваша подршка и љубав су нам значиле највише. Дошло је време да се опростимо од овог поглавља и кренемо у нова искуства и нове успоне. Школска врата су отворена за вас и са великим осмехом и самопоуздањем улазите у свет знања − поручио је малишанима директор.

Како је истакао директор Мијајловић, Предшколска установа организовала је приредбу са малишанима из све три предшколске групе којом завршавају радну годину што се тиче предшколског програма, тј. обавезног предшколског програма.

− Наравно,сви предшколци којима је то неопходно моћи ће да бораве у вртићу до поласка у школу, то јест, до првог септембра, сем припремних четворочасовних група за које је програм завршен −рекао је Душан Мијајловић, директор Вртића „Буцко” у Сокобањи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 − three =