Позив за све младе са територије општине Сокобања − „Корак по корак − пријави се и ти”

Друштво Култура

Општина Сокобања позива све мештане старости до 30 година да постану део пројекта „Корак по корак − активирај се и ТИ!” који се реализује под покровитељством Министарства туризма и омладине.

Овај пројекат има за циљ унапређење живота младих кроз спровођење омладинске политике на локалном нивоу и предвиђа разне активности, које ће у Сокобањи бити релизоване са младима са наше територије, потпуно бесплатно. То подразумева: тромесечни курс немачког језика – А1 (почетни ниво), радионице и обуке о менталном здрављу, превенцији гојазности и дијабетеса, сузбијању полно преносивих болести, на тему превенције вршњачког насиља и наркоманије и радионице и обуке о дигиталним вештинама и безбедности на интернету.

Сви заинтересовани, старости до 30 година могу се пријавити до 6.септембра, слањем свог имена, презимена, броја телефона и назива жељене обуке на имејл адресу: kzm@opstinasokobanja.com

Планирани почетак одржавања обука је 11. септембар 2023. у просторијама Центра за иновације и развој предузетништва Општине Сокобања, ул. Војислава Илића бр. 2 (изнад Ватрогасне јединице).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 + 15 =