Посећеност хотела Сунце ове године била је изузетна − Сви планови остварени

Друштво Туризам

Крај године је и време када се сумирају резултати. У хотелу „Сунце”, задовољни су оним што су остварили у протеклој години, а оно што је за њих био и највећи изазов јесте остварење свих планова. Према речима Милана Павићевића, директора хотела, ово је првенствено захваљујући изузетној услузи и љубазношћу особља, а притом je истакао да о квалитету услуга најбоље говоре коментари и високе оцене гостију.

− Изузетно смо задовољни резултатима које остварујемо. И оно што нам је био највећи изазов, то је да остваримо наше планове. Успевамо у томе. Наравно ово изненађење које се десило и које је погодило све у свету, да кажем, не само у региону, је исто утицало у делу трошкова, пре свега. Али оно што смо ми желели да докажемо, пре свега сами себи и успели смо у томе, а то је да изузетном услугом и љубазношћу задржимо оне госте који су прошле године били и да добијемо нове. Знате како корона, колико је направила штете, морам да признам, да је некима од нас хотелијера направила уступак. Јер људи нису могли да путују. И онда су искористили ту прилику, не само код нас већ и у другим резортима, бањским, планинским да бораве. Тако да већина тих гостију се вратила. Имамо нове госте и заиста имамо високе оцене, задовољство боравком и задовољство боравком у бањи − рекао је Павићевић.

„Бисер Сокобање” доста улаже у своју будућност. Ова улагања великим делом се односе на задржавање младих људи у Сокобањи и улагању у раднике.

− Добили смо информацију да ће бити још један инвеститор у хотеле, тако да томе се заиста радујемо, јер једино тако покрећете дестинацију. Не може то да буде само добро за нас, већ и за цео регион и за дестинацију којој припадамо. Да се на правилан начин искористе сви потенцијали, да се природа заштити, а да опет један такође важан сегмент, задржимо младе људе, да не иду са ових простора, јер просто је очигледно да постоји тај ген који се генерацијама продужава, тај туристички ген љубазности и услуге. Преко 90 посто је запослених из Сокобање. Значи са оваквим коментарима и задовољством гостију ми смо заиста задовољни и то је неки изазов који нас и даље држи да будемо спремни да одговоримо свим захтевима. Јер неки пут, лако је доћи до одређеног успеха, али одржати га то је стварно изазов. Морам да истакнем да имамо велику подршку од власника господина Милоша Пантелића, у делу не само свакодневних операција и инвестиција, већ и у делу улагања у запослене. Ми смо обилан део средстава определили ове године за тај сегмент, и то се вишеструко исплати. То задовољство које препознајемо у свом тиму, то се преноси на госте и то се увек исплати − каже Павићевић.

У хотелу очекују велику посећеност и током зиме, као и током целе наредне године. Поред улагања у своје запослене, у плану је и проширење смештајних капацитета.

− Кад већ помињем инвестиције, завршићемо у току следеће године овај анекс са 31 смештајном јединицом. У плану је да се прошири и ресторан, просто морате због већег броја гостију и видећемо да ли ћемо моћи још нешто да порадимо у делу спа центра и конференцијске сале. Ми већ имамо заиста већи број потврда доласка. Пре свега за новогодишње празнике и током јануара месеца. Верујем, да ако не буде неких објективних потешкоћа, које могу да утичу на све нас, да ми можемо очекивати, не само добру зиму , већ и наредну годину − додао је Милан Павићевић, директор хотела „Сунце”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 5 =