Погледајте победнички спот „Међународних дана ученичког предузетништва”

Друштво

На „Међународним данима ученичког предузетништва”, тродневној манифестацији која је од 16. до 18. маја одржана у Сокобањи, најбољи рекламни спот којим се промовише Сокобања, а што је била тема оводишњег такмичења, урадила је екипа школе из Руског Крстура.

Три матуранткиње смера туристички техничар Кристина Калмар, Николина Тркље и Дајана Недић из Руског Крстура осмислиле су спот у коме породица размишља где да иде на одмор и након што родитељи претражују сајтове туристичких агенција, њихова ћеркица одлази на спавање и сања Сокобању. Док се девојчица буди чује се песма коју је екипа осмислила специјално за спот и која, према речима једне од чланица тима Дајане Недић, омогућава да се овај спот емитује и на радио станицама, а не само као телевизијски спот.

– Одлучили смо се за такав вид рекламе јер смо гледали шта би нас заинтересовало јер смо кретали од себе да нешто што је нама интересантно вероватно ће бити интересантно и другима. Тако смо дошли на ову идеју. Сви знамо да је Сокобања познато лечилиште и свакако смо хтели да на још неке начине испромовишемо Сокобању – каже нам Дајана Недић, чланица победничке екипе.

Друго место на трећим данима ученичког предузетништва заузела је Економско-трговинска школа из Новог Пазара, а треће тим школе „Радивоје Увалић” из Бачке Паланке. Манифестацију су, под покровитељством Општине Сокобања, организовали сокобањска Средња школа „Бранислав Нушић” и Правно-пословна школа из Ниша.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen + 16 =