Почетак другог полугодишта у сокобањској средњој школи

Друштво

По плану министарства просвете ученици Средње школе „Бранислав Нушић” у понедељак 18 септембра враћају се у школске клупе. Настава ће се одвијати по комбинованом моделу тако што се сва одељења деле на мање групе до 15 ученика а настава се реализује наизменично непосредно у школи и на даљину за сваку од тих група.

− Нашим моделом донетим на нивоу школе, то значи да ће у првој недељи непосредну наставу похађати смена „А” односно све групе ученика првог и другог разреда који ће друге недеље имати наставу на даљину и тада ће у школи бити ученици трећег и четвртог разреда такође подељени у групе − каже Ана Милићевић, директорка Средње школе „Бранислав Нушић”.

Распоред часова који је важио до преласка наставе на даљину важиће и сада и он је ученицима доступан преко линкова које су им проследиле одељенске старешине. Ритам рада је такође исти, школа креће са радом од 8 сати ујутру са часовима у трајању од 30 минута и са применама свих мера заштите против ширења вируса ковид-19, као што су ношење маски, држање дистанце и правило један ученик једна клупа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × three =