Banjsko zabavno leto

Почело Бањско забавно лето

Култура

Туристи и мештани у прилици су да сваког дана уживају у неком културно-забавном дешавању у Сокобањи. Поред већ традиционалних манифестација, туристичка понуда Сокобање и ове године биће употпуњена Бањским забавним летом.

У организацији Туристичке организације Сокобања, у амфитеатру испред Завичајног музеја, смењиваће се концерти, позоришне представе и монодраме позоришних група из целе Србије, гостовања културно-уметничких друштава, наступи мађионичара, стручна предавања и књижевне вечери. Туристички посленици потрудили су се да и ове године у оквиру Бањског забавног лета буде за сваког понешто.

Вечерас ће у амфитеатру бити изведена представа „Прељубници”, док ће сутра, 3. јула, наступити КУД „Соко”. У четвртак, 4. јула, биће приказана још једна представа, али овог пута за малишане – Црвенкапа. У петак, 5. јула, са почетком у 19:30 часова, публици ће се представити учесници Књижевног конкурса „Биљобер 2019”, након чега ће од 21:00 час наступити КУД „Младост” из Читлука. У понедељак, 8. јула, биће изведена још једна позоришна представа под називом „Зашто баш он”.

Бањско забавно лето ове године трајаће до 31. августа.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 + 16 =