Pepito pobednik međunarodnih dana učeničkog preduzetništva u Sokobanji

Društvo

Ekipa “Pepito”-Tehnička škola Vlasotince, pobednik je druge međunarodne manifestacije učeničkog preduzetništva “Međunarodni dani učeničkog preduzetništva Sokobanja 2018″. Drugo mesto zauzela je Ekonomsko-trgovinska škola iz Kraljeva, dok je na trećem mestu ove godine Srednja škola “Sveti Trifun” Aleksandrovac.

Osvajači prvog mesta

Jasmina Đorđević, mentorka pobedničkog tima, kaže da je prezadovoljna što su u konkurenciji koja je bila veoma jaka ove godine zauzeli prvo mesto, a pohvalila je i celokupnu organizaciju.

Drugoplasirana ekipa

Dani učeničkog preduzetništva imaju za cilj promociju i osnaživanje preduzetništva mladih i unapređivanje turističkih kapaciteta Sokobanje. Manifestacija je održana u organizaciji Pravno-poslovne škole Niš, Srednje škole “Branislav Nušić” iz Sokobanje i Opštine Sokobanja, uz podršku projekta nemačko-srpske razvojne saradnje “Reforma rednjeg stručnog obrazovanja”, koje sprovodi GIZ u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kaže Ana Milićević, direktorka sokobanjske srednje škole.

Trećeplarisana ekipa

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

12 + twelve =