Палилулац освојио Куп

Друштво Спорт

У финалу купа Фубалског савеза општине Сокобања, које је одиграно синоћ на терену СРЦ „Подина” састали су се „Палилулац” Шарбановац и „Слеман” Милушинац. Након деведесет минута резултат је био 3:2 за екипу из Шарбановца. Ове године учешће у купу узело је 6 клубова, такмичење је почело 1. августа, а термин одигравања финала је традиционално био 19. августа на Преображење.

− Обе екипе су биле доминантне у купу и првенству, у првенству је прво место освојио Слемен а друго Палилулац а вечерас су места замењена, победник купа је екипа Палилулац. Све честитке и једној и другој екипи. Мене посебно радује што се публика вратила на стадион било је око 200 гледаоца и надам се да ће епидемиолошка ситуација дозволити да буде публике на стадиону и у наредним мечевима − каже Милан Гавриловић, председник Фудбалског савеза општине Сокобања.

 DSC1042
 DSC1046 fk slemen milusinac finalista kupa
 DSC1040
 DSC1041
 DSC1036
Aperture: 4
Camera: NIKON D7000
Iso: 800
Orientation: 1

Након меча додељен је пехар освајачу купа као и пораженом у финалу а све остале екипе које су учествовале у купу добила су захвалнице. Представници Локалне самоуправе су заједно са председником Фудбалског савеза поделили спортску опрему свим клубовима Општинске фудбалске лиге.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 + 2 =