Одржана седница Скупштине − верификовани мандати новим одборницима, изабрана комисија за буџет

Друштво Политика

У скупштинској сали, изнад ватрогасног, јуче је одржана седница Скупштине општине Сокобања. Не седници је потврђен мандат одборницима Бобану Марјановићу из Сокобање и Бојану Димитријевићу из Милушинца, обојица са листе „Александар Вучић-За нашу децу”. Након потврђивања мандата новоизабрани одборници су положили заклетву. Образован је и нови штаб за ванредне ситуације. Одборници су једногласно као и код осталих одлука усвојили и предлог решења о избору за чланове комисије за буџет општине Сокобања.

Чланове комисије чиниће, Ана Вељковић, председник комисије а комисију ће још чинити чланови, Сандра Марковић, Крстивоје Милановић, Милан Николић и Данијела Ђорђевић.

У оквиру одборничких питања одборник Српске напредне странке Драган Николић поставио је питање, да ли постоји могућност да се у улици Светог Саве, испред Mozzart кладионице, установе две такси позиције. Он је образложио да су то позиције која су много повољније у односу на досадашње у улици Краља Петра а да су поменуте позиције испред кладионице слободне и не угрожавају рад овог објекта.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − thirteen =