Нова водоводна мрежа у пет улица у Сокобањи

Друштво

У оквиру реализације уговора о реконструкцији водоводне мреже у улицама Светозара Марковића, Омладинској, Миће Панића, Бањичкој и улици Бранка Ђурића у току су радови на замени водоводних цеви у улици Бањичкој која се налази поред парка „Бањица”. У овој улици биће замењене цеви у дужини од 192 метара.

У исто време вршиће се прикључивање корисника на нову мрежу у улици Светозара Марковића у насељу Царина где је у претходим данима завршена замена водоводних цеви у дужини од 489 метара али и реконструкција кишне канализације. Надлежни апелују на власнике возила из ове две улице да, док се не заврше радови, не паркирају аутомобиле на коловозу јер тиме успоравају извођаче радова.

Нешто раније завршени су радови у улицама Омладинској и улици Миће Панића. Завршетком поменутих радова који су тренутно у току остаће само улица Бранка Ђурића у којој ће радови бити реализовани када буде мања фреквенција саобраћаја, обзиром да се та улица налази близу самог центра града. Извођач је фирма „Транскоп-Р” из Сврљига, а радови се финансирају из буџета Министрства туризма, трговине и телекомуникација.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × one =