Мобилне поште у Јошаници, Врмџи, Шарбановцу и Мужинцу

Друштво

Председник и заменик председника општине Сокобања су са Мирославим Јанојлићем, директором Поште Ниш и његовим тимом обишли села Шарбановац, Мужинац, Врмџу и Јошаницу са циљем да се у наредном периоду направе кораци којима ће се мештанима поменутих села приближити доступност поштанских услуга.

− Идеја и намера је да отварањем испостава поште у овим селима мештанима олакшамо коришћење услуга поште јер на тај начин неће морати да долазе у Сокобању да би платили рачуне или подигли пензије. У Јошаници је договорено да ће пошта бити у просторијама Месне заједнице док ће се за Врмџу, Мужинац и Шарбановац направити модел мобилне поште а у сарадњи са директорком поште у Сокобањи ћемо се договорити о томе којим данима и у ком временском периоду ће ове испоставе функционисати у поменутим селима − каже Миодраг Николић председник општине Сокобања.

Очекује се да све крене да функционише за пар месеци на обострано задовољство и мештана али представника Поште. Како сазнајемо, ово је само пилот пројекат и у наредном периоду циљ је да се сличне испоставе отворе у осталим месним заједницама на територији општине Сокобања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − fifteen =