Миловановић позвао грађане да гласају за будућност

Друштво Политика

Гостујући на локалној телевизији, председник ОО СНС у Сокобањи Владимир Миловановић рекао је да је у претходне четири године актуелна власт успела да направи квалитетну конекцију између државне и власти на локалу.

− Грађани су имали прилику да виде колико смо труда уложили у обнављање инфраструктуре а у исто време нисмо запостављали туризам, пољопривреду, здравство и социјалну политику. Желимо да наставимо са започетим послом и очекујемо подршку грађана на предстојећим изборима. На нашој листи се налазе квалитетни млади људи доказани у свом послу. Први на листи је доктор Миодраг Николић, човек кога сви добро знају и приватно и као лекара у Дому здравља већ дванаест година − каже Миловановић.

Он је додао да је било грешака и недостатака у раду, али да је енергија са којом се улазило у сваки пројекат, у сваку инвестицију препознатљива и да грађани то виде. Миловановић је позвао грађане да 21. јуна изађу на биралишта и гласају по својој савести, да одаберу политичку опцију која ће их водити у будућност, која ће обезбедити још нових инвестиција, излазак на ауто-пут, заобилазницу око Сокобање, наставак реконструкције водоводне мреже.

1 thoughts on “Миловановић позвао грађане да гласају за будућност

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen + 1 =