КК „Озрен Сокотоп” наставио са тренинзима и врши упис нових чланова

Спорт

КК „Озрен Сокотоп”, након паузе дуге скоро два месеца, због Корона вируса, наставио је са радом, односно тренажним процесом и карате школом. Нa oснoву инструкциja кoje је Mинистaрствo омлaдинe и спoртa доставило Карате федерацији Србије, а она проследила свим клубовима, овај сокобањски карате клуб је почео сa трeнинзимa прво нa oтвoрeним тeрeнимa и тo пo групaмa а све у складу са инструкцијама које је дала Влaдa Рeпубликe Србиje и Кризни штaб зa сузбиjaњe зaрaзнe бoлeсти COVID-19.

– Одрадили смо половину првог дела такмичарске сезоне веома успешно, али нас је прекинуло ванредно стање због чега ће доћи и до измене у календару такмичења планираним у наредном периоду. – каже Ивана Занфировић, тренер КК „Озрен Сокотоп”.

Занфировић додаје да су се уједно створили и услови за даљи рад клуба, тако да се врши и упис нових чланова понедељком, средом и петком од 18 часова на тренинзима клуба. Све ближе информације могу се добити на тел. 062/306-535. Тренинге воде искусни тренери и карате шампиони Саша Даниловић, Ивана Занфировић и Маја Милојевић.

Чланови КК „Озрен Сокотоп” могу постати сви без обзира на године старости од најмлађих, тачније дечице старости четири године, па до најстаријих суграђана који желе да савладају ову древну племениту вештину.

Аутор фотографија: Ивана Занфировић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × five =