Кампања и ваучери продужавају туристичку сезону

Друштво

„Промоција Сокобање као туристичке дестинације одвија се 365 дана у години. Али тренутно су промотивне кампање интензивиране с обзиром да је Сокобања летња туристичка дестинација”, каже Љубинко Миленковић директор Туристичке организације Сокобања.

Водопад Рипаљка

Туристички посленици из Сокобање све чине да продуже туристичку сезону и захваљујући добро организованој кампањи до сада су у томе успели. Свакако, остваривању тог циља допринеле су мере Министарства трговине, туризма и телекомуникација које су Сокобањчани искористили на прави начин.

Према речима нашег саговорника, Сокобања је летња туристичка дестинација јер се њена туристичка понуда пре свега огледа у природним потенцијалима, који су туристички валоризовани, и која је комплетна у периоду године са више сунчаних дана.

 

“Свети Јован Биљобер”
“Прва хармоника Сокобање”
“Грин харт фест”

 

 

 

 

 

Програм Бањског културног лета, који почиње 21. јуна и траје до краја августа, уговорен је, а у току су и припреме за одржавање великих и значајних манифестација: „Свети Јован Биљобер”, „Златне руке”, „Грин харт фест” и „Прва хармоника Сокобање”, додаје Миленковић. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − 8 =