ЈКП „Напредак”: План испирања и дезинфекције улица током викенда

Друштво

Јавно комунално предузеће „Напредак” ће и овог викенда, у циљу превенције ширења заразе вируса Ковид-19, вршити прање и дезинфекцију улица и шеталишта у самој Сокобањи.

У току вечери и раним јутарњим сатима, 27. и 28. марта, вршиће се испирање и дезинфекција улица Краља Петра, Хајдук Вељка, Миладина Живановића до пијаце, Драговићеве, а такође вршиће се прање и платоа Специјалне болнице и паркинга Дома здравља.

У суботу, 28. марта, у преподневним сатима, радници овог предузећа, вршиће дезинфекцију улица Косовке девојке, Омладинске, Иве Андрића, Спортске, Београдске, Ивана Цанкара, Алексе Маркишића од улице Радета Живковића до раскрнице са улицом Рајка Вићентијевића, као и пут до капије болнице „Озрен”, који се одваја од главног пута, док ће у вечерњим и раним јутарњим сатима, суботе на недељу, прати улице Радета Живковића, Вука Караџића, Дом здравља и Специјалну болницу.

У преподневним сатима у недељу, 29. марта, вршиће се прање и дезинфекција улица Бранислава Нушића, Боре Станковића, Милоша Црњанског, Рудничке, Књажевачке, Тимочких буна и улуце Превалац.

Мермерно шеталиште биће дезинфиковано у свим наведеним ноћним терминима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven + thirteen =