ЈКП „Напредак”: Кренуло прање и дезинфекција улица у Сокобањи

Друштво

Јавно комунално предузеће „Напредак”, у циљу превенције ширења заразе вируса Ковид-19, данас је кренуло са прањем и дезинфекцијом улица и шеталишта у самој Сокобањи.

Нашој редакцији достављен је списак улица које ће током викенда, у преподневним и ноћним часовима, прати и дезинфиковати радници овог јавног предузећа.

У току вечери и у раним јутарњим сатима, 20. и 21. марта, вршиће се испирање и дезинфекција улица Краља Петра, Драговићеве, Миладина Живановића до пијаце и паркинга Дома здравља.

У суботу ће у преподневним сатима, радници овог предузећа, вршити дезинфекцију пута за хотел „Моравицу” и улица Милутина Пејовића, Николе Пашића, Кнеза Лазара, Озренску и Карађорђеву, док ће у вечерњим и раним јутарњим сатима, између суботе и недеље, прати Доситејеву улицу, Немањину, 27. марта и Алексе Маркишића од Поште до улице Радета Живковића.

У недељу, 22. марта, у преподневним сатима вршиће се испирање и дезинфекција улица Кнеза Милоша, Светозара Марковића, Љубе Дидића, 20. Ударне Српске Бригаде, Милана Ракића, Десанке Максимовић и источног дела насеља Царина, док ће у вечерњим и раним јутарњим сатима, између недеље и понедељка, прати улице Радета Живковића, Вука Караџића, Дом здравља и Специјалну болницу Сокобања.

Мермерно шеталиште биће дезинфиковано у свим наведеним ноћним терминима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 3 =