Интензивна промоција зимске туристичке понуде Сокобање

Друштво Туризам

Туристичка организација Сокобања од септембра интензивнио спроводи промоцију зимске туристичке понуде. Поред интензивне кампање на дигиталу су и наступи на јесењим сајмовима туризма сазнајемо од Љубинка Миленковића директора ТОСБ.

Након промоције у Лесковцу, почетком новембра месеца ТОСБ заједно са туристичком привредом из Сокобање односно Специјалном болницом Сокобања и хотелом „Сунце” наступила је на 38. Међународном сајму туризма Philoxenia у Солуну.

− Заиста смо сви који смо били, презадовољни резултатима оствареним на том сајму. С обзиром да смо имали велики број састанака са потенцијалним партнерима. Били смо на обједињеном штанду са Туристичком организацијом Београда и морам рећи да је Сокобања брендирана као зелена дестинација „Зелено срце Србије” привукла већу пажњу од Београда. Тако да очекујемо већи број туриста из Грчке у наредном периоду − рекао је Миленковић.

Представници туристичке организације Сокобања на овом сајму учествују трећу годину за редом и истичу да је овогодишњи био највише посећен.

− Кампања се наставља наступом на сајму у Крагујевцу од 23.до 25. Новембра и сајму у Новом Саду од 30.11. до 2.12. и имамо још један специфичан догађај у Бугарској, такође у организацији Туристичке организације Београда, где ће се у два дана одржати и промоција Србије и дестинација и састанци са туристичким агенцијама. Овом приликом смо такође позвали представнике туристичке привреде да учествују са нама и одзив је одличан − додао је директор ТОСБ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 1 =