Хотел „Моравица” − са реновираним холом у нову сезону

Друштво

Руководство хотела „Моравица” искористило је период за време корона вируса да унапреди своју понуду и освежи изглед хотела. Оно што највише привлачи пажњу је потпуно реновирани улазни хол хотела са рецепцијом који је добио потпуно нови изглед. Модерна унутрашња архитктура са светлим бојама у комбинацији са светлосним ефектима створила је потпуно футуристички изглед тог дела објекта. А направљена је и мини играоница за најмлађе госте хотела.

 DSC4695
 DSC4728
 DSC4714
 DSC4698
 DSC4702
 DSC4689
 DSC4736
Aperture: 4
Camera: NIKON D7000
Iso: 720
Orientation: 1

Како сазнајемо од Славише Лазанског, директора хотела, поред хола потпуно је реновирано 23 купатила на првом спрату, на трећем и четвртом спрату промењена је столарија, замењена су стара улазна врата и уграђана потпуно нова.

− Реакције гостију на нов изглед хола су веома позитивне, поготову оних који у наш хотел долазе дужи низ година. Њих радује чињеница да се води рачуна о хотелу, да га одржавамо, да га држимо у животу и пратимо трендове − каже Лазански.

Он додаје да ће, према најавама и резервацијама, туристичка сезона бити одлична.

− Ситуација са вирусом утицаће на то да ће се многи, уместо за инстранство, одлучити да свој годишњи одмор проведу у Србији што ће се одразити и на попуњеност капацитета у Сокобањи. Са друге стране ми имамо госте који стално долазе код нас, томе у прилог говори и чињеница да је наш букинг био попуњен до краја септембра и пре ванредног стања. Септембар смо попунили са ваучерима који су били подељени у првој тури а у току је попуњавање капацитета за октобар, тако да се надам да ће сезона бити изванредна − додаје Лазански.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − 10 =