ФК „Сокоград” освајач Купа Општинске фудбалске лиге

Спорт

Утакмицом између екипа ФК „Младост” из Ресника и „Сокоград” из Сокобање завршен је овогодишњи Kуп Општинске фудбалске лиге. Куп је освојио „Сокоград” који је победио резултатом 3:1.

Победнички пехар, након меча, уручио је Миодраг Николић, председник Општине Сокобања, а све екипе које су узеле учешће у овогодишњем такмичењу добиле су захвалнице. Меч је игран на теренима Спортско-рекреативног центра „Подина”.

‒ Веома смо срећни због освојеног купа. Ми смо веома млада екипа, не по годинама играча, већ као клуб. Наш клуб постоји тек две године и ево већ је дошао први трофеј. Младост је била на страни противника, али је на нашој страни било искуство, успели смо да искористимо своје шансе и будемо бољи у овом дуелу ‒ рекао је Милија Миленковић, капитен ФК „Сокоград” из Сокобање.

На полувремену утакмице, у организацији општине Сокобања, уручени су пехари екипи ФК „Требич” која је победник Купа Сокобање чиме је стекла право да настави такмичење у најмасовнијем фудбалском такмичењу, као и екипи „Палилулац” из Шарбановца која је освојила прво место у Општинској фудбалској лиги за сезону 2019/20.

FK Trebic
FK Palilulac
thumbnail (1)
FK Sokograd
Aperture: 4
Camera: NIKON D7000
Iso: 800
Orientation: 1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × two =