Ekipa „Rosulja” iz Vlasotinca pobednik 17. Noćnog turnira u malom fudbalu “Sokobanja 2023”

Društvo Sport

Juče je na terenima kod škole završen 17. Noćni turnir u malom fudbalu- Sokobanja 2023. Finalnom utakmicom između ekipe „Rosulja” i ekipe „Taurus konstrakšn”, a rezultatom 7-5, Sokobanja je dobila ovogodišnjeg pobednika Noćnog turnira u malom fudbalu, ekipu „Rosulja” iz Vlasotinca. Drugo mesto pripalo je ekipi „Taurus konstrakšn” iz Boljevca, dok je treće mesto zauzela ekipa „Doktori” iz Aleksinca.

− Ove godine smo u kategoriji seniora imali ukupno 12 prijavljenih ekipa. Turnir je trajao 8 dana, bez pauze. Prva četiri dana igrani su mečevi grupne faze, a nakon toga usledila je eliminaciona faza da bi u finalnoj večeri dobili i pobednika turnira, ekipu „Rosulja” iz Vlasotinca. Zadovoljni smo odzivom, kako ekipa tako i publike, a svake večeri je teren kod škole bio ispunjen gledaocima i ljubiteljima sporta − rekao je Aleksandar Fabijan, predsednik Sportskog saveza Sokobanja.

Pehare, medalje, statue, diplome, kako prvoplasiranim tako i u drugim kategorijama, svečano je uručio Miodrag Nikolić, predsednik opštine Sokobanja.

Kada je u pitanju kategorija kadeta, ukupno je bilo prijavljeno 8 ekipa. Oni su takođe iste večeri  odigrali svoje polufinalne mečeve kao i meč za treće i prvo mesto. Prvo mesto mesto u kategoriji kadeta osvojila je ekipa „Sokograd”. Drugo mesto pripalo je ekipi „Goblini”, dok je treća ekipa „Banjci”.

Pored pehara, medalja, diploma, majica, brojnih ekipnih i individualnih nagrada, za prva tri mesta u kategoriji seniora bile su obezbeđene i vredne novčane nagrade.

Organizator turnira je Sportski savez opštine Sokobanja uz pokroviteljstvo lokalne samouprave Sokobanja.

Više fotografija na Fejsbuk stranici

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × 3 =