Екипа „Росуља” из Власотинца победник 17. Ноћног турнира у малом фудбалу “Сокобања 2023”

Друштво Спорт

Јуче је на теренима код школе завршен 17. Ноћни турнир у малом фудбалу- Сокобања 2023. Финалном утакмицом између екипе „Росуља” и екипе „Таурус констракшн”, а резултатом 7-5, Сокобања је добила овогодишњег победника Ноћног турнира у малом фудбалу, екипу „Росуља” из Власотинца. Друго место припало је екипи „Таурус констракшн” из Бољевца, док је треће место заузела екипа „Доктори” из Алексинца.

− Ове године смо у категорији сениора имали укупно 12 пријављених екипа. Турнир је трајао 8 дана, без паузе. Прва четири дана играни су мечеви групне фазе, а након тога уследила је елиминациона фаза да би у финалној вечери добили и победника турнира, екипу „Росуља” из Власотинца. Задовољни смо одзивом, како екипа тако и публике, а сваке вечери је терен код школе био испуњен гледаоцима и љубитељима спорта − рекао је Александар Фабијан, председник Спортског савеза Сокобања.

Пехаре, медаље, статуе, дипломе, како првопласираним тако и у другим категоријама, свечано је уручио Миодраг Николић, председник општине Сокобања.

Када је у питању категорија кадета, укупно је било пријављено 8 екипа. Они су такође исте вечери  одиграли своје полуфиналне мечеве као и меч за треће и прво место. Прво место место у категорији кадета освојила је екипа „Сокоград”. Друго место припало је екипи „Гоблини”, док је трећа екипа „Бањци”.

Поред пехара, медаља, диплома, мајица, бројних екипних и индивидуалних награда, за прва три места у категорији сениора биле су обезбеђене и вредне новчане награде.

Организатор турнира је Спортски савез општине Сокобања уз покровитељство локалне самоуправе Сокобања.

Више фотографија на Фејсбук страници

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 + fourteen =