EPS

ЕДС – Погон у Сокобањи: Сутра редовно одржавање трафо-станица

Друштво

У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом Огранак Електродистрибуције Сокобања, обављаће сутра радове на редовном одржавању трафо-станица.

Сутра, у петак 22. децембра у периоду од 9 до 10 часова радници овог предузећа радиће на редовном одржавању трафо-станице “Рудничка”, па ће у том периоду без електричне енергије бити корисници у улици Вука Караџића.

Од 10 до 11 часова радиће се на редовном одржавању трафо-станице “Бањица”, па ће у том периоду без електричне енергије бити корисници у улицама Кнеза Лазара, Милутина Пејовића и Бањичкој, док ће се од 11 до 12 часова, радити на одржавању трафо-станице “Врмџа 3”, а без електричне енргије остаће корисници засеока “Шума” у селу Врмџа (део према Мужинцу).

Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, ради обезбеђивања безбедних услова за рад запослених у овом предузећу.

Током трајања радова из ЕДС моле кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом. У случају лоших временских услова радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − eleven =