Бесплатан концерт Лене Ковачевић на „Врелуˮ

Друштво Култура

Сокобањска публика поново има прилику да ужива у раскошном вокалу певачице Лене Ковачевић. Она ће наступити на Летњој позорници „Врелоˮ, у оквиру Бањског културног лета, у четвртак 11. јула од 21 час. Према најави организатора из Културног центра Сокобање, публика ће наступ уметнице моћи да прати бесплатно.

Биће ово други концерт Лене Ковачевић ове године пред Сокобањцима. Претходно је наступила 7. марта у сали Биоскопа „Моравицаˮ.

Са наступа Лене Ковачевић у Биоскопу „Моравицаˮ; Фото архива

Певачица и композиторка Лена Ковачевић дипломирала је на престижном Музичком Конзерваторију у Амстердаму. Објавила је четири албума, а њене песме емитују се на станицама у Немачкој, Аустрији, Турској, Мароку и Француској.

Каријеру је започела у Холандији и Белгији, а у досадашњој каријери може се похвалити и бројним наступима широм света. Њен чаробни глас имале су прилике да чују и званице на венчању тенисера Новака Ђоковића.

Старија публика препознаје је и као ћерку драмског писца и филмског редитеља Душка Ковачевића, по коме је недавно назван један плато у Сокобањи.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 5 =