Песмом против урагана

Забава

Певачице Сања Вучић, некадашња учесница Евросонга, Ксенија Кнежевић, иначе ћерка певача Ненада Кнежевића Кнеза и Ивана Николић успеле су да постигну нешто што мало коме са наших простора пошло за руком.

Наиме, њих три су формирале музичку групу и снимиле песму на енглеском језику уз помоћ Зорана Милинковића из Париза који годинама у свету промовише Србију под слоганом Сербиан БРЕнд!

Група ових младих девојака добила је симпатичан назив Hurricane (у преводу ураган, прим.нов), а песма коју су снимиле има симболично име које је добила по два највећа урагана која су погодила Карибе Ирма&Мариа. А ево шта је позадина свега.

Девојке су снимиле песму да би показале какво је стање на острву Сент Мартин који је погођен ураганом, те отуд и симболични називи. Како смо још сазнали, младе уметнице се на овоме неће зауставити. Имају у плану да објаве још четири песме и надају се успеху у свету, али очекују и подршку српских медија и јавности, јер како кажу, где год да крену, са собом носе и српске заставе!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − 7 =