Pesmom protiv uragana

Zabava

Pevačice Sanja Vučić, nekadašnja učesnica Evrosonga, Ksenija Knežević, inače ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza i Ivana Nikolić uspele su da postignu nešto što malo kome sa naših prostora pošlo za rukom.

Naime, njih tri su formirale muzičku grupu i snimile pesmu na engleskom jeziku uz pomoć Zorana Milinkovića iz Pariza koji godinama u svetu promoviše Srbiju pod sloganom Serbian BREnd!

Grupa ovih mladih devojaka dobila je simpatičan naziv Hurricane (u prevodu uragan, prim.nov), a pesma koju su snimile ima simbolično ime koje je dobila po dva najveća uragana koja su pogodila Karibe Irma&Maria. A evo šta je pozadina svega.

Devojke su snimile pesmu da bi pokazale kakvo je stanje na ostrvu Sent Martin koji je pogođen uraganom, te otud i simbolični nazivi. Kako smo još saznali, mlade umetnice se na ovome neće zaustaviti. Imaju u planu da objave još četiri pesme i nadaju se uspehu u svetu, ali očekuju i podršku srpskih medija i javnosti, jer kako kažu, gde god da krenu, sa sobom nose i srpske zastave!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

7 + 1 =