У Биоскопу: “Капетан Марвел 2” и филм Нине Огњановић “Овуда ће проћи пут”

Друштво

На новом репертоару биоскопа „Моравица” наћи ће се три нова наслова, домаће остварење „Овуда ће проћи пут”, филм„Капетан Марвел 2” и за најмлађу публику цртани филм „Кантервилски дух”. Поред тога на програму су и даље најновији наслови из светске и домаће кинематографије.

Филм „Овуда ће проћи пут”, у режији Нине Огњановић, говори о девојци Јани која покушава да спаси живот странца који је дошао у њихово село, у нади да ће је он одвести далеко од места у коме је одрасла.

У одсечено, заборављено село близу ког ће ускоро бити изграђен аутопут, стиже странац. Мештани, пуни неповерења и страха према промени коју пут доноси, сумњају да и странац има неке везе са тим и да скрива своје праве намере. Неколико неспоразума и лажи је довољно да нетрпељивост мештана према странцу прерасте у отворени сукоб, а Јана, девојка из села која се заљубила у странца, схвата да је она једина која може да га спаси од опасности која се над њима надвила. Улоге тумаче Јана Бјелица, Златан Видовић, Владимир Максимовић, Нинослав Ћулум, Светозар Цветковић и други.

Филм ће своју премијеру доживети вечерас у термину од 18 часова и 30 минута, а на овонедељном репертоару биће приказан и у суботу од 18 часова и 30 минута и среду од 20 часова и 30 минута.

Иако је Керол повратила идентитет који су јој одузели припадници тиранске Кри врсте и осветила се Врховној интелигенцији, она поново носи терет дестабилизације универзума. Када је дужност доведе до Црвоточине повезане са Кри револуцијом, њене моћи мешају се и преплићу са моћима Камале Кан, познате као Мс. Марвел, као и са моћима заборављене нећаке, сада С.А.Б.Е.Р. астронауткиње Монике Рамбо. Овај изузетан трио мора да научи како да је заједно и удружено ради како би се спасао универзум.

Најновији филм из Марвеловог универзума „Капетан Марвел 2” биће премијерно приказан вечерас од 20 часова и 30 минута, а репризно у суботу и уторак у истом термину, од 20 часова и 30 минута.

„Кантервилски дух”, по новели Оскара Вајлда, доноси причу о модерној америчкој породици која се усељава у своју тек купљену сеоску кућу како би сазнала да ли је окружују духови. Сер Симон Кантервил успешно походи тереном више од три стотине година, али у моменту када покушава да уплаши нове укућане сусреће се са новим изазовима. Филм је синхорнизован на српски језик.

Цртани филм „Кантервилски дух” биће приказан сутра, у петак 10. новембра, у 16 часова и 30 минута и у недељу од 14 часова и 30 минута.

За сокобањску публику и овога пута ће се наћи домаће остварење „Чувари формуле”, а наставља се и приказивање филма „Пет ноћи код Фредија”.

У редовном репертоару за најмлађе посетиоце и даље се налазе Тролови – Бенд на окупу” и „Древна Мишологија”. Оба филма су синхронизована на српски језик.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” понедељак је нерадни дан.

Комплетан репертоар за период од 9. до 15. новембра можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 4 =