sns bilbord

Сокобањски напредњаци осудили нападе на председника Вучића

Друштво Политика

Општински одбор Српске напредне странке Сокобања огласио се Саопштењем поводом јучерашњих догађаја у Народној скупштини Србије. Сокобањски одбор напредњака  најоштрије осуђује напад на председника државе Александра Вучића од стране опозиционих посланика и како кажу недоличан наступ опозиционих посланика представља вид агресије и антидржавни чин.

„У тренуцима када је потребно показати јединство у циљу очувања државних интереса и општег добра грађана, посланици опозиције приказују своје право лице и директно угрожавају виталне државне интересе.ˮ, стоји поред осталог у Саопштењу ОО СНС Сокобања достављеном нашој редакцији.

У поменутом Саопштењу још се поручује  да се пружа апсолутна подршка председнику Републике Србије Александру Вучићу за наставак даљег рада и вођење политике мира и стабилности која обезбеђује сигурност грађана и наше државе за коју се бори храбро и достојанствено поштујући Устав и владавину права.

Оглашавање ОО СНС Сокобања у виду Саопштења се завршава недвосмисленом поруком „Александар Вучић политиком мира и дијалога против силе и агресије, јер предаја није опција! Заједно до нових победа!ˮ

Интегрални текст Саопштења Општинског одбора Српске напредне странке можете погледати на њиховом званичном сајту.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve − one =