Проглашени најбољи у туризму за месец август

Друштво

У оквиру акције „Бирамо најбољеˮ коју спроводи Туристичка организација Сокобања, додељена су признања најуспешнијима за месец август. Награђени су својим радом и ангажовањем дали посебан допринос унапређењу туристичке понуде Сокобање.

У категорији „Најбољи станодавацˮ Туристичка организација Сокобања признање је доделила апартманима „Васаˮ. За најбољи угоститељски објекат током претходног месеца проглашен је ресторан „Жупанˮ, а за најбољу туристичку агенцију Т.А. „Сокоинфоˮ. Весна Радивојевић, запослена у хотелу „Сунцеˮ прглашена је за најбољег туристичког радника. Слађан Перошевић добио је признање као најбољи гост, а за најлепше двориште у августу проглашено је двориште Биљане Ђокић.

У категорији „Удружење или појединац које дају допринос развоју туризмаˮ Туристичка организација Сокобања признање је доделила аматерском „СБ” позоришту. Ивана Милуновић – производња козметике „Клементина” проглашена је за најбољег предузетника у августу. Признање за најбоље сеоско туристичко домаћинство додељено је СТД „Радосављевићˮ Врмџа.

По пропозицијама акције, почев од маја месеца до октобра, сваке године бирају се „Најбољиˮ у девет категорија на месечном нивоу. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољиˮ на годишњем нивоу. По завршетку акције, Туристичка организација Сокобања првонаграђене води на студијско туристичко путовање.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 − 6 =