Посета представника општине Грачаница општини Сокобања

Друштво

Представници општине Грачаница, директорка Туристичке организације Грачанице Сандра Ђокић и директор омладине и спорта Душан Цвејић и, састали су се са председником општине Сокобања Миодрагом Николићем, замеником председника општине Сокобања, Владимиром Миловановићем и директором Спортског центра „Подина” Милошем Крстићем.

Размотрене су могућности сарадње између ове две општине и размењена различитих искуства, примера добре праксе на свим пољима, посебно на пољу спорта и туризма.

Сокобања је општина са најдужом традицијом организовног туризма у Србији и идеалним условима за развој спортског-рекреативног туризма, у чије сврхе је изграђено и више спортских објеката, а започето приближавање пружа локалним самоуправама велике могућности, не само у размени искустава, већ и на плану изградње још бољих међусобних односа и обостране помоћи.

Посета општини Сокобања реализована је у склопу државног школског такмичења у стоном тенису за ученике основних и средњих школа која је и по први пут била домаћин овог догађаја.

У знак захвалности, на свечаној додели медаља државног школског такмичења у стоном тенису, медаље првопласиранима су уручили и представници општине Грачаницa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × four =