Отворена сезона у сокобањском Аква парку: Уз сезонску карту дневно купање испод 100 динара

Друштво

Почетак купалишне сезоне на Аква парку „Подинаˮ у Сокобањи, ове суботе, био је права атракција, јер су посетиоци поред базена, тобогана, лежаљки који су им бесплатно били на располагању, могли да уживају и у спортском спектаклу. На терену поред, у склопу комплекса, игран је МТС 3×3 баскет турнир, тако да је дан био испуњен садржајима, а понуда за свачији укус.

По речима Милоша Крстића, директора Спортског центра „Подинаˮ, ово је био леп увод у почетак купалишне сезоне.

– Прошле године смо имали мало касније турнир у баскету, сад је на дан отварања тако да смо склопили и бесплатан улаз и купање и леп баскет. Задовољни смо како је кренула сезона. Још су деца у школи, тако да ће за неких десетак дана кренути пуна сезона и спремно дочекујемо све госте и позивамо их да нас посете – поручује Крстић.

Комплекс Аква парка проширен је пре две године, што је створило услове да се одржавају озбиљна спортска такмичења. Из организације баскет турнира, који се већ трећу годину одржава у Сокобањи одушевљени су условима, преноси нам Крстић. Он додаје да је простор „Подинеˮ сада погодан и за концертна дешавања, а најављује да ће их бити и ове године. Каже да је предност и то што је сада вода у базенима топлија.

– Прошле године смо увели топлу воду од 24 степена тако да имамо могућност рада и у мало хладнијим данима, што је допринело да се наши туристи и гости пријатније осећају када дођу код нас – каже директор Спортско рекреативног центра „Подинаˮ.

Ове сезоне цене су подигнуте за 7 до 10 одсто, а Крстић каже да без обзира на поскупљење постоји могућност и да се за мала издвајања ужива свакодневно у овом купалишном комплексу куповином сезонских карата.

– Највећа новина је увођење сезонске карте тако да на дневном нивоу за неких 70 до 90 динара, куповином сезонске карте, можете да се купате буквално сваког дана, целог лета до 8. септембра, до када је планиран рад Аква парка – додаје наш саговорник.

Целодневна карта за одрасле кошта 700 динара, док је за децу 500 динара. Може се купити и полудневна карта, након 15 часова, и она кошта 600 динара за одрасла, а 400 за децу. На располагању су и недељне и месечне улазнице. Иначе, изнајмљивање лежаљки посебно се наплаћује и за једну лежаљку потребно је издвојити 100 динара дневно. Такође, купљене дневне или полудневне улазнице могу се користити за више улазака.

Текст: Кристијан Ђорђевић; Јелена Радовановић

Фото: Кристијан Ђорђевић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen + 13 =