KMF „Ozren” pobednik noćnog turnira „Šarbanovac 2023”

Društvo Sport

Sedmi Noćni turnir u malom fudbalu „Šarbanovac 2023” završen je sinoć. Prvog i drugog dana turnira odigrani su mečevi grupne faze, dok su trećeg dana odigrani polufinalni mečevi, kao i mečevi za treće i prvo mesto. Nastupilo je ukupno sedam ekipa, Stefanel 2, Bolji život, Klinci, KMF Ozren, Daki taksi, Mala bašta i Mužinac.

Nakon uzbudljivih mečeva odigranih pred brojnom publikom u Šarbanovcu, treće mesto na turniru i nagradu u vidu večere u restoranu Zelengora i komplet karata u Akva parku Podina za celu ekipu osvojila je ekipa Mala bašta, drugo mesto i novčanu nagradu u iznosu od 30.000 dinara osvojila je ekipa Stefanel 2 i prvo mesto kao i novčanu nagradu od 50.000 dinara osvojila je ekipa KMF Ozren.

Priznanje najboljeg golmana poneo je Ivan Stojković iz ekipe KMF Ozren, najbolji strelac je Ilija Ristić iz ekipe Mužinac, najperspektivni igrač turnira je Stefan Živanović iz ekipe Stefanel 2, dok je priznanje za najboljeg igrača turnira dobio Nemanja Stojaković iz ekipe KMF Ozren. Epitet fer-plej ekipe poneo je tim iz Mužinca.

Nagrade najboljima u vidu pehara, medalja i diploma uručili su zamenik predsednika opštine Sokobanja Vladimir Milovanović i predsednik Sportskog saveza opštine Sokobanja Aleksandar Fabijan.

Sportski savez je obezbedio pehare, medalje, diplome kao i svu potrebnu pomoć, podršku i logistiku u organizaciji VII NOĆNOG TURNIR U MALOM FUDBALU „ŠARBANOVAC 2023”, koji se na radost svih ljubitelja fudbala, nakon nekoliko godina pauze ponovo „vratio“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

18 − 18 =