Четири најмлађа каратиста „Озрен Сокотопˮ пласирала се на Куп Србије

Друштво Спорт

Чланови карате клуба „Озрен Сокотопˮ постигли су одличне резултате на Купу савеза уже Србије који је протеклог викенда одржан у Чачку. Четворо најбољих пласирало се на КУП Србије јер је то уједно био и квалификациони турнир за полетарце, пионире и наде.

Учествовало је осам такмичара из Сокобање, а освојено је пет медаља. Ивана Павловић је освојила сребрну и бронзану медаљу, а Нина Драгутиновић, Бранислав Миладиновић и Неда Радојковић бронзане медаље, сазнајемо од Иване Занфировић, генералне секретарке клуба.

– Морам да кажем да смо изузетно задовољни резултатом и ја свим освајачима медаља честитам и желим им много успеха у даљим такмичењима. Иначе, Ивана Павловић као и до сада са одличним резултатом јер се она и овог пута такмичила у својој категорији као носилац браон појаса и освојила сребрну медаљу али и у категорији црног појаса, дакле у већој категорији у којој је освојила бронзу – рекла је Занфировић.

На карате турниру у Чачку за најмлађе категорије, конкуренција је била велика, учествовало је преко 500 такмичара из 59 клубова.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × four =