Večeras počinje „Mini pič” liga u malom fudbalu

Sport

Sportsko rekareativni centar „Podina” u saradnji sa Sportskim savezom opštine Sokobanja organizuje „Mini pič” ligu u malom fudbalu. Ligu će činiti 14 ekipa iz Sokobanje i okolnih mesnih zajednica.

– Ovakva liga je već postojala pre nekih desetak godina i mi smo došli na ideju da je ponovo aktiviramo. Nismo očekivali ovako veliki broj ekipa i prijatno smo iznenađeni – kaže Miloš Krstić, direktor SRC „Podina”.

Kako saznajemo, organizacija ovakve lige ima za cilj da aktivira ljude sa teritorije opštine Sokobanja, u ovom periodu kada nema sportskih aktivnosti. Oraganizator je pripremio nagrade i pehare za najuspešnije ekipe i pojedince. Svi mečevi biće odigravani na mini pič terenu na „Podini” utorkom i sredom, i subotom i nedeljom, u večernjim terminima pod svetlima reflektora.

Pravila igre ostaju ista kao u „Noćnom turniru”, igraće se dva puta po petnaest minuta, a svaka ekipa na terenu brojaće po četiri igrača plus golman. Biće odigrano 13 kola, svako sa svakim, u jesenjem delu, a nakon zimske pauze i dogovora sa predstavnicima ekipa, na proleće će biti odigran i prolećni deo prvenstva.

Program odigravanja mečeva počinje u 19 časova a večeras će se sastati: RudariSloga u 19 časova, u 19:40 SlemenBurazengije i u 20:20 BanjicaVeterani.

Sutra od 19 sati snage će odmeriti KMF OzrenTršavi, od 19:40 OmladinacSoko M, od 20:20 ProfesoriVatrogasci i 21 čas ResnikMB Komerc.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

13 − twelve =