Pesnici

Udruženje književnika „Stojan Živadinović” ispred muzeja

Društvo Kultura

U okviru Banjskog kulturnog leta članovi Udruženja književnika „Stojan Živadinović” Sokobanja zajedno sa svojim gostima održali su veoma uspešno književno veče za goste i posetioce Sokobanje u atrijumu ispred Narodnog muzeja. U programu su učestovali: Miloš Veljković, Hranimir Milojković, Ljubiša Veljković, Ana Mijajlović, Silvana Miljković, Ivan Nikolić, Milica Milošević, Stefan Đorđević i Saška Stanisavljević.

Na poziv Udruženja gostovali su sledeći pesnici: Branko Ćirović-Ćiro i Borivoje Vidojković iz Ćićevca, Nađa Brankov iz Vršca, Sabah Al Zubeidi iz Iraka, Nadica Ilić iz Beograda, Vlasta Cenić iz Doljevca i Borisav Bora Blagojević iz Ćuprije. U muzičkom delu programa učestvovali su : gajdaš Živko Stojiljković iz Gračanice, Zoran Ristić, frula i vokalni solisti Milica Milošević, Jana Miletić i Brankica Milanović.

Specijalni mladi gosti Udruženja bili su Tanja Radivojević iz Smederevske Palanke i recitator Slobodan Krpučin iz Zrenjanina. Program su naizmenično vodili Saška Stanisavljević i Hranimir Milojković.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6 + seven =