OO SNS

Конференција за штампу ОО СНС Сокобања

Политика

Поводом посете предеседника Републике Србије Александра Вучића, Општински одбор СНС у Сокобањи одржао је конференцију за новинаре на којој је говорио Владимир Миловановић, председник Општинског одбора.

Миловановић се на почетку захвалио на подршци коју су грађани пружили на дан посете председника.

‒ Ово је прва посета председника Републике Србије Сокобањи. Посета Александра Вучића није случајна јер је приликом посете договорена реализација неколико пројеката у Сокобањи. Пре свега то је изградња фабрике за прераду отпадних вода са колекторима, излаз на ауто-пут код мотела ‘Мали Цвет’, реконструкција државног пута од Алексинца до Сокобање. Ми имамо обећање председника да ће на јесен поново доћи у Сокобању, а постоји шанса да буде присутан и на отварању летње позорнице ‘Врело’ ‒ рекао је Миловановић.

Он је додао и да је политика Александра Вучића, политика мира, стабилности и политика равномерног напретка и развоја свих општина у Србији за разлику од неких претходних гарнитура када се није посебно улагало у нашу земљу. Ништа боље није било ни у Сокобањи па је она, по Миловановићевој процени, у то време била на маргинама српског туризма.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven − three =