Fudbalski savez

Izabarano novo rukovodstvo Fudbalskog saveza opštine Sokobanja

Sport

Izborna skupština Fudbalskog saveza opštine Sokobanja održana je 24. februara. Na skupštini je bilo prisutno 14 delegata koji su jednoglasno za predsednika Fudbalskog saveza opštine Sokobanja izabrali Milana Gavrilovića koji je na toj funkciji zamenio, dosadašnjeg predsednika, Đorđa Bajića.

Milan Gavrilović
Novi predsednik Milan Gavrilović

Na skupštini su, nakon izbora predsednika, izabrani i članovi izvršnog i nadzornog odbora. Izvršni odbor činiće Milan Urošević, Milija Milenković, Dejan Najdić, Slobodan Paunović, Saša Mihailović, Vojkan Milanović i Milan Gavrilović, dok su za članove nadzornog odbora izabrani Zoran Šujica, Slaviša Marković i Dejan Stanković. Nakon izborne skupštine održan je izvršni odbor na kome je izabran potpredsednik saveza. Na tu funkciju postavljen je Milan Urošević. Funkciju generalnog sekretara vršiće Miljan Marković iz Vrbovca.

‒ Fudbalski savez Srbije je raspisao izbore na svojoj sednici izvršnog odbora za teritoriju cele zemlje i odredio rokove u okviru kojih to mora da se završi. Za opštinske saveze rok je bio 24. februar tekuće godine da bi sve bilo završeno do 17. marta kada će biti izabran predsednik Fudbalskog saveza Srbije ‒ kaže Milan Gavrilović predsednik Fudbalskog saveza opštine Sokobanja.

 

1 thought on “Izabarano novo rukovodstvo Fudbalskog saveza opštine Sokobanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

twelve + twelve =